Post by condnegocheha on Mar 11, 2022 22:56:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codurile cresc primogems ▞▞▞
▞▞▞ Candy Fever 2022 version ▞▞▞
De asemenea, mi s-a părut foarte interesant acest joc, dar reclamele sunt prea multe. Nu mă descurc. Vă rugăm să eliminați aceste reclame stupide. Doar atât. Îmi place fundalul meniului.
Nu mă pot conecta la un cont, spre deosebire de Candy Crush. Unde pot continua de pe alt telefon.
Candy Fever Jocuri obișnuite njis
ÎMI PLACE!!! Acest joc atât de mult. Dar suma ori devine foarte enervant BC E ca și cum ar îngheța. Cred că are nevoie de o actualizare a erorilor. Așa că așteaptă chiar aici. Până când se rezolvă ce este în neregulă, sperăm că ceea ce este în neregulă va fi rezolvat cât mai curând posibil.
Mă distrez foarte mult jucând Candy Fever, deși nu este foarte provocator acum. așteaptă cu nerăbdare jocuri mai grele.
prea multe reclame și prea lent.
joc bun, dar reclamele sunt atât de enervante
Candy Fever Casual games rgkx
jocul meu nu mă va lăsa să trec la nivelul următor, chiar dacă am trecut de nivelul înainte ca următorul meu buton să nu apară
Domnule, vă rugăm să adăugați mai multe niveluri, am completat toate nivelurile
Candy Fever Nezahtjevne igre jzh
Noi provocări și obstacole la nivel, dar nicio explicație despre cum să le rezolvi
Joc excelent, frumos de jucat și are caracteristici minunate, iar s5ages sunt interesante, devii mai înfometat să te aventurezi la nivelul următor
Este atât de distractiv și educativ
Prea multe reclame. Nu pot vedea jocul pentru reclame. Nu merită timpul tău.
Relaxant.
Am si eu o întrebare de fiecare data cand joc acest joc si il deschid imi da mereu de la inceput vreau sa stiu de ce ca imi place foarte mult ii dau cinci stele ajutatima sau cum pot sa fac sa ma conectez cu faceebook.
joc grozav, dar se blochează după ce runda este încheiată
RELAXANT
nu este un joc rău. am jucat candy fever 2 si reclamele wow prea mult
Sunt blocat la 10-51, mi-a plăcut jocul până la acest nivel, chiar mă gândesc să-l șterg
1 stea nu este de ajuns! Dacă există doar zero stea! Se pare că nu sunt singurul care a rămas blocat la nivelul 51 aici! Sunt aici de secole!! Vă rog să o reparați
Jocul se joacă singur. După vreo două mișcări, totul s-a încheiat.
Este un joc frumos pentru că nu trebuie să plătiți pentru nimic, doar vizionați un anunț și veți obține beneficii suplimentare, precum și mișcări.
Reclamele au distrus ceea ce a fost cândva un joc fără reclame.
Tot felul de bomboane a fost atât de interesantă,
Nu-i rău, dar când vin reclame, jocul meu este Bing stop că nu mi-a plăcut acest lucru
joc ok , nu este diferit de orice alt meci 3 , mult prea multe reclame ...
Pejuang langit 3D - Sky Fighters Laga kasj
Este bine, nu rău, mi-a plăcut întotdeauna acest joc
Se simte atât de bine și de ușor
E așa de bine
Mi-a plăcut atât de mult acest joc până am ajuns la nivelul 4-17 și am rămas blocat acolo timp de peste o lună. Până la urmă a trebuit să șterg jocul....foarte dezamăgitor
Febra bomboanelor este o modalitate grozavă de a mă distra cât timp am timp și vreau să am o provocare mentală.
Reclamă la redarea la mijlocul mijlocului Așa că îl voi dezinstala
Candy Fever Εύκολα bss
Tatăl meu a terminat prăbușirea la toate nivelurile în 2 luni
Am o problemă dacă nu poți ieși dintr-unul, ar trebui să poți să mergi la următorul, nu poți un joc atât de nasol
Timpul bonus ruinează întregul joc, dacă îl puteți elimina, jocul este bun și perfect, dar asta este singura problemă
acest joc numai pentru copii
Bine.
Mi-a plăcut acest joc, dar din 8 iulie 2019 a încetat să mai răspundă... jocul nu se deschide... vă rugăm să verificați-l
foarte frumos, dar reclamele sunt enervante.
Cele mai bune jocuri berry jocuri cool echipa de fotbal gammy Kenneth
o bucurie să treci la niveluri mai grele, în loc să începi așa. Grafica este netedă și suficient de mare pentru a se mișca cu precizie pe ecrane mai mici. înapoi la ea.
Ar fi mai bine dacă ați putea să vă întoarceți și să vedeți la ce nivel vă aflați, deoarece vă permite să jucați fiecare joc la care nu îl puteți schimba decât dacă trebuie să încărcați tableta uo, așa că vă rugăm să rezolvați această problemă. Vă mulțumesc
a fost un joc grozav, dar am rămas blocat la nivelul 492.. am actualizat de două ori, dar nu a fost deblocat următorul nivel.
Minunat joc. Nu am văzut nicio reclamă până acum
Candy Fever Casual games otdw