Post by condnegocheha on Mar 11, 2022 22:37:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ League of Pantheons ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ League of Pantheons IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ élmény ingyenes ▞▞▞
▞▞▞ League of Pantheons 2022 version ▞▞▞
Szórakoztató játék, ha dörzsölni vágyik. Lassan indul, de gyorsan felépül. Az egyetlen kifogás az, hogy bizonyos funkciókat alulértékelnek, hacsak nem akarsz rengeteg pénzt költeni a legjobb felszerelésért.
ha ezt 0-ra tudom értékelni, nem is tudnék játszani, nem indul el mindig azt mondja, hogy hiba
Nagyon jó játék. Mint a hősök. A grafika. A játékmenet majdnem olyan, mint a stratégia. Meg kell tanulnod, hova helyezd el a hősödet, mert ez nagyon fontos. Ha rosszul veszítesz, a hősök bizonyos stratégiai elhelyezései győzelmet vagy támadást eredményezhetnek. 5 csillagos minősítést kapott volna, de tény, hogy a 180-as szint után nagyon nehéz/időigényes, túl sok szinttel feljebb lévő rúnát igényel, és nem jut belőle naponta elég... még akkor sem, ha boltból vásárol, ami az egyik a fő forrás. Türelem.
5-ből 4-et adtam rá, mert ez a játék sok szempontból javíthat. Jó, de nem ez a legjobb AFK-játék. 1. A tolótérképeken szintkorlát van. 2. Olyan nehéz hősöket szerezni. 3. A jutalmak csak minimálisak. 4. A hősökön nincs Restart/respect, csak szét kell szerelni. Már így is nehéz hősöket szerezni, és csak szét kell szerelni? 5. Az ezzel játszó emberek élettartama mindössze 3 naptól egy hétig tart. Minél tovább játszanak a játékosok, annál több pénzt kereshetnek hirdetésekkel és hirdetésekkel; feltölt
Nem ajánlott azoknak, akik FREE TO PLAY játszanak, a játék egyértelműen a pénz körül forog, tehát ha én lennék azok az f2p-k, akik nem tesznek jót neked ebben a játékban, képzeld el, hogy 5 star5 lvl100 csapatod 1 star6 lvl113 ellen semmi. Szóval sok szerencsét!
Megpróbáltam ezzel a játékkal csak ingyenesen játszani... És alig néhány perc múlva már "elakadtam" Hacsak meg nem veszem a VIP csomagjukat ... lol
A mágikus idézés azt írta, hogy garantált az öt csillag, nem kaptam meg, nem kaptam meg azt az öt csillagot, amely most garantált
Nagyszerű játék, szórakoztató és lebilincselő, könnyű tanulási görbével.
Ez az első alkalom, hogy szeretek egy alacsony értékelésű játékot. Második nap játék, és nagyon tetszik a játék. Imádom a hangsávokat. Grafika Plusz. Ha nem tudja tartani magát attól, hogy cuccot vásároljon az Idle játékokban, egyszerűen ne játsszon velük. Sík és egyszerű. A héten újra átnézem a játékot.
P2W szemét
Az biztos, hogy kedvenc AFK játékom, gördülékeny játékmenet, nem kell nyerni, és egyszerűen szórakoztató! Az egyetlen problémám vele az az, hogy nincs akkora rugalmasság a választásban. Csak négy fő lehetőség?!?! Adjon hozzá több tartalmat, és én fizetnem kell néhány jegyet! (Csak egy kis extra ösztönző lol?)
Volt egy játéktörési hiba, majd miután felvettek a kapcsolatot a támogatással és részletesen elmagyarázták, azt mondták: "Sajnálom, nem tudunk mit tenni, mert nem rendszerhiba volt". Megint elmagyarázom, hogy ez volt, és azt mondják, hogy "rögzítsd a hiba ismétlődését", mintha a hibák replikálása egyszerű feladat lenne, aztán nem tértek vissza a "sajnálom, nem tehetünk semmit", amikor elmagyaráztam a hibakészítés kihívását. önként történik. Tanácstalan támogatás.
Igényelem az előregisztrációmat, de nem értem, mi történt.
Az 5 csillagos hős aránya nagyon alacsony... Próbáljon ki 100 húzást, és csak 2 hős 5 csillagot kap. Szuper buta! Jobb az Idle Arenát választani, mint ezt a pénzes játékot!
Szokásos p2w játék, de ne költsön dollárt. Jókora pénzt költöttem a zárt bétaverzióban (a megértő adatok törlésre kerülnének, de azzal az ígérettel, hogy a globális induláskor visszatérítik). Bejelentkezett a globális bevezetéshez ugyanazzal a fiókkal, és elérte a szükséges szintet a visszatérítés igényléséhez: nincs hol található. A rendetlenség, ami a viszályuk, nem volt hasznos.
Hol van az ingyenes 200 sorsolás?
igen, egy újabb sztereotip tétlen készpénzelvesztő játék szörnyű rendszermegvalósítással, amilyet soha nem tanultak az elődeiktől
Nagyszerű játék. Az afk aréna és talán az epic hét kombinációja. Én személy szerint szeretem az egyszerű művészeti stílust, és a játék nem feltétlenül p2w. Csak 2 dollárt költöttem, és szó szerint 5,5 csillagos hősöm van, nem számítva a másolatokat. Csak kb 3 órát játszottam összesen.
Izgalmas és szórakoztató. Nagylelkű jutalmakat adnak. 1. feltöltéssel azonnal egy erős világos vagy sötét hőst adnak.. szóval megéri, csak egyetlen dollárért. megéri.. és az idő múlásával meg is fogod válj függővé ezzel a játékkal. Örülök, hogy kipróbáltam ezt a játékot.. köszönöm a fejlesztőknek ezt a szórakoztató játékot... Remélem, a jövőben még több szórakoztató játékot fogsz készíteni.
a legtöbb eseményen 2 győzelemért kell fizetni
Azta! A játékmenettől a grafikáig minden kiváló. A tervezők fantasztikus munkát végeznek a kártyaegyenleggel és támogatással. A szabályok szilárdak és nagyon mélyek anélkül, hogy túl bonyolultak lennének, a téma és a háttér pedig nagyszerű. Szívesen támogatom ezt a játékot a nehezen megkeresett pénzemmel, és örömmel teszem, de ha ftp szórakozást keresel, nagyon versenyképesen játszhatsz, és még mindig jól érezheted magad. Nagyszerű játék! Köszönet a fejlesztőcsapatnak, hogy egy remek játékot hoztak létre!
League of Pantheons Hry na hrdinov ldf
A sorsolási arány nagyon rossz. Lehet, hogy azért, mert nincs sok hős. Adnak néhány 5*-ot, de ezek a medence legalján vannak, és hamarosan elavulnak.
Lebilincselő és magával ragadó anélkül, hogy fizetni kellene, de körülbelül a 35. szintig jutsz el, majd bizonyos dolgokban két szinten kapsz időt.
Tudok erről a játékról... kicsit unalmas, ha nem fizetsz. 3-ast adok rá
Elora's Raid másolata az eyougame-ből??
Unalmas. Nincsenek ingyenes VIP-pontok a napi bejelentkezéshez.
Kitchen Scramble 2: World Cook 休閒 abs
Harmadik áttekintés, folyamatosan törlik az enyémet, mert túl őszinték. Ez egy Raid Shadow Legends klón. Ne fáradj.
Ez a játék szinte pontos klónja sok más játéknak. Jó, de semmi újdonság.
Szórakoztató időhúzás a görög/skandináv mitológiából származó istenekkel. Valahányszor azt gondolja, hogy falnak ütközött, van olyan funkció, amelyet még nem talált meg. Annyi különböző típusú frissítés, hogy könnyen eltévedhet bennük.
Elképesztő, nagyon szórakoztató néha játszani, sok mindent meg tud csinálni és sok karaktert gyűjteni. Ez igazán csodálatos
Kicsit csalódás, hogy minden hirdetés nem is volt igaz? És alig van jutalom
Ugyanaz a motor, mint sok más játékban, csak más felületek és látványvilág. Mintegy 5 meccset játszottam ugyanúgy, mint ez az elmúlt héten. Semmi új, újabb készpénzes játék
EZ CSAK EGY MÁSOLAT AZ ÜZENETLEGENDÁKNAK! Fájlokat másoltak a játékból és klónt csináltak belőle, az og az Odle Legends, ami sokkal jobb!
Élvezem a játékot, de már nem tudok bejelentkezni az "Init fail Code:1901995" miatt, a wifim rendben van, de a játék folyamatosan kijelentkezik, és néha késik, amikor elkezdtem játszani ezzel a játékkal, egészen addig nem volt ilyen. elérte a 40-et
E-mailt írt az alkalmazással végzett jogosulatlan vásárlásokról, és még mindig nem kapott cserébe semmilyen üzenetet.
Évek óta kiadták ezt a játékot, és most indították újra, mint "vadiúj izgalmas játékot", pedig valójában nem az. Ez egy régi Idle RPG, ami pénzéhes, és folyamatosan más néven adják ki. Nem ajánlom a telepítést, valószínűleg egy éven belül meghal, így nincs értelme becsületesen játszani.
League of Pantheons Hry na hrdiny eovp
Csak unalmasra
Fasle reklám. A hirdetésben az állt, hogy "itt a 6 legjobb gotcha játék" Láttam egy játékot. Már a hirdetés első mondatával hazudnak... igen nagy piros zászló 🚩
Csodálatos játék, nagyon élvezem, könnyű felvenni és indulni, nagyon hasznos oktatóanyag és nagyszerű munkacsapat
Sok késés vagy összeomlás
Te sápadt szurok, hülye reklámok! Annyira bosszantó
Ez egy AFK dungeon crawler, amely nagy hangsúlyt fektet a zsákmányra. Az eleje kissé lassú, amíg el nem kezdi folyamatosan kapni a narancssárga fokozatú felszerelést. Megfelelő mértékben irányíthatod a karaktered és a felépítésed, de bizonyos készségeket és statisztikákat nehezebb fejleszteni, mint a többit, és itt jön be a stratégia és az optimalizálás. A prémium pénznemek és az autórendszerek nagy áradata, miközben továbbra is vonzó, most még raidekkel, ezért mostanában ez a leginkább ajánlott üresjárati játékom.
6 óránként adnak hozzá egy szervert, lol. Eltávolítva
Csak egy rossz fizetőfal, nem számít, mit csinálsz a játékban, rossz grafika, középhősök, ez a játék semmivel sem tűnik ki a tétlen játékok közül
Lassú kezdés, nincs sztori, nagyon kevés a csábítás a folytatásra. Úgy tartják, hogy "minden panteonból" vannak hősök, de valójában vagy néhány isten rajzfilmszerű ábrázolása van, vagy homályos hősreferenciák voltak.